Qandil är med i Almedalen för första gången

Inga vänner utom bergen from Qandil on Vimeo.

Onsdag den 5 juni kl: 15.00 så har Qandil ett seminarium på temat “Inga vänner utom bergen” författaren och diplomaten Ingmar Karlsson medverkar och han har med sig sin nya bok till försäljning med samma titel.Kl: 16.15 så följer ett panelsamtal på temat ” Vad händer efter ISIS”? i panelen medverkar; Bawar Kim Ismail, Ledarskribent, Gefle Dagblad, Stig-Björn Ljunggren, Statsvetare och samhällsdebattör samt Ingmar Karlsson, författare och diplomat. Moderator för samtalet är Patrik Oksanen, journalist från Mittmedia.

Om du inte är i Visby den 5 juni kan du se Qandils arrangemang här på vår webbsida då vi streamar arrangemanget.

Breaking News: Qandil is at the Island of Gotland and Almedalen political week for the first time

Wednesday, June 5, at 3:00 pm Qandil has a seminar on the theme “No friends except the mountains”, the author and diplomat Ingmar Karlsson participates and brings his point of the Kurdish situation and history, his new book will also be for sale with the same title as the seminar.

At 4:15,pm  a panel discussion will follow, the theme is “What happens after ISIS”? In the panel; Bawar Kim Ismail, Journalist, Gefle Dagblad, Stig-Björn Ljunggren, political scientist  and Social debater, and Ingmar Karlsson, author and diplomat. Moderator for the conversation is Patrik Oksanen, journalist from Mittmedia.

If you are not in Visby on June 5th, you can see Qandil’s seminar here on our website as we stream the event.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =